Museum Pass Ege Nedir ?

Museum Pass Kartlar ile Müze ve Örenyerlerini gişelere uğramadan, kuyrukta beklemeden, hızlı giriş imkânıyla, süreli/ücretsiz ziyaret edebilir, Müze ve Örenyerleri mağazalarından indirimli alış veriş yaparak birçok avantajdan faydalanabilirsiniz.

İzmir, Aydın ve Muğla illerinde bulunan tüm Müze ve Örenyerlerinde kullanıcısına her bir Müze/Örenyerine bir kez giriş imkânı sağlayacak ve ilk kullanıldığı andan itibaren 7 gün süre ile geçerli olacaktır.

Museum Pass Ege Kart 75 TL bedel ile geçerli olduğu tüm Müze/Örenyerleri gişelerinden satışa sunulacaktır.

Museum Pass Ege kartı, bölgede mevcut bulunan tüm Müze ve Örenyerleri mağazalarından indirimli yararlanma, bölgedeki mevcut anlaşmalı özel Müze ve Örenyerlerine indirimli giriş ve anlaşmalı Kafe, Restoran, Konaklama Tesisleri, Eğlence Mekânları ve Mağazalardan indirimli yararlanma avantajı sağlayacaktır.

Key Museum
Müze giriş biletlerinde %15 indirim.