Duyurular

YABANCI ZIYARETÇILERIMIZ IÇIN 1, 2 VE 3 OCAK 2021 TARIHLERINDE, BELIRTILEN MÜZE VE ÖRENYERLERI ZIYARETE AÇIKTIR!

T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı’na bağlı ve yabancı ziyaretçi yoğunluğunun olduğu aşağıda belirtilen müze ve örenyerlerinin 1, 2 ve 3 Ocak 2021 tarihlerinde ziyarete açık olacağı bilgisini paylaşmak isteriz. Bakanlığa bağlı tüm İstanbul müzeleri ve Galata Kulesi, Aksaray Ihlara Vadisi Örenyeri, Denizli Hierapolis Müzesi ve Örenyeri, İzmir Efes Müzesi ve Örenyeri, İzmir Efes St. Jean Örenyeri, Konya Mevlana Müzesi, Nevşehir Göreme Örenyeri, Nevşehir Karanlık Kilise, Nevşehir Kaymaklı Yeraltı Şehri, Nevşehir Zelve-Paşabağlar Örenyeri, Myra Örenyeri ve Aziz Nikolaos Müzesi 1, 2 ve 3 Ocak 2021 tarihlerinde ziyarete açıktır.

Milli Saraylar’a bağlı; Topkapı Sarayı 1 Ocak 2021 tarihinde kapalı olacak, 2 ve 3 Ocak 2021 tarihlerinde ise ziyarete açık olacaktır.