DÜNYANIN EN BÜYÜK MÜZESİ TÜRKİYE

Türkiye, bütün insanlığın ortak kültürü olarak kabul edilen ve evrensel değerlere sahip kültürel ve doğal varlıkların cennetinde yer almaktadır. Kadim tarihi, kültürel kodları, coğrafi araştırmaları ve uzantılarıyla tüm dünya için oldukça kıymetli bir ülke özelliğine sahiptir. Türkiye’nin en önemli markası olan kültürel mirası, müze ve örenyerleri sadece Türkiye değil, yurtdışından gelen tüm misafirlerin de çekim alanında yer almaktadır. Türkiye’nin en önemli sosyal sorumluluk projesi olarak gördüğümüz müze ve örenyerlerine sahip çıkmak, elimizden geldiğince yaşayan müzeler haline getirmek ve geliştirmek yolunda hızla ilerliyoruz. Bu konuda bizleri yalnız bırakmayan siz değerli ziyaretçilerimize teşekkür ederiz.